11-jarige dochter wil string dragen. Wat te doen? Toestaan? Verbieden?

Lynn de Bruijn

Laat haar doen wat ze wil, en zeg haar niet om te trouwen of baby's te krijgen. Het is geen verstandige aanpak. Ze heeft het recht om alles te dragen wat ze wil. In een vrije samenleving. Ik heb liever dat mensen mijn advies niet opvolgen en trouwen en baby's krijgen, maar dat doen ze wel. Maar je ze niet dwingen om dat te doen. Als u erop staat dat ze verplicht zijn om dit te doen, dan is de enige manier waarop je in staat zal zijn om hen te redden van het lot dat ze op het punt staan te ontmoeten is door het nemen van een harde lijn over de kwestie. Hetzelfde geldt voor het huwelijk.

Mijn blog gaat over ondergoed. Er zijn ongeveer 7.500 foto's op de site (meestal van mij), waarvan sommige heb ik persoonlijk genomen; veel anderen werden genomen door vrienden of door mensen die ik ken en hebben veel respect voor. De meeste van de ondergoed foto's tonen mijn natuurlijke lichaam, waarin er geen contouren, geen bochten, geen verzakking, geen verzakking of plooien. Ze tonen mijn natuurlijke vorm. Ze laten zien dat ik een vrouw ben, geen vrouw met een platte buik. Welk merkondergoed is het meest aantrekkelijk voor vrouwen? Mijn blog gaat over dat, denk ik, dat is een goede zaak. Dit is mijn belangrijkste reden om te komen op deze blog. Dus, als je denkt dat mijn blog is een manier om me te verkopen wat kleren, dan heb je niet veel kans op deze blog. Als je echter een man bent, en de wereld wilt laten zien dat je weet wat je doet met de kleren die je koopt, dan is deze blog de plek voor jou. Ik ben op zoek naar een man die houdt van mode, en wil zijn ervaringen te delen, en dat is ook een geweldige vent te ontmoeten, want dat betekent dat je een vriend van deze blog, ook.

Wat moet je dan doen?

Wat je hier ziet is dat je mijn blog leest, en dat je al geïnteresseerd bent in wat ik te zeggen heb. Ik weet zeker dat je veel vragen hebt, maar ik ga ze niet allemaal beantwoorden. ondergoed is ook een begin waard. Ik ga mijn vragen tot een minimum beperken, maar als je vragen hebt, neem gerust contact met mij op. Ik ben een heel open minded persoon, en ik hou van luisteren.

Wat vind je hiervan?

Is dit een manier voor jou om veel dingen te leren, en misschien een baan bij mij te krijgen?

Of misschien niet, maar ik wil echt een aardige vent ontmoeten, die ook geïnteresseerd is in mode, en de wereld wil laten zien dat hij weet wat hij doet met de kleren die hij koopt?

De blog is nog steeds een work in progress, maar ik hoop dat de ideeën hier, en alle dingen die ik krijg van jullie, zal helpen vorm me in de persoon die ik wil zijn, en anderen die geïnteresseerd zijn in mode, in staat zijn om beslissingen te nemen met hun kleren die meer geïnformeerd, en met beter comfort.