Dat is hoe ik test

Lynn de Bruijn

Het beste ondergoed is er een die past bij je persoonlijkheid, is goed voor je lichaamstype, en maakt je een goed gevoel over jezelf en je lichaam. Dus je iets kopen van onze blog en weten dat je iets krijgt wat je echt leuk vindt. Onze nieuwe badge is: "Fantastisch ondergoed – je zou het moeten dragen." Als u van het idee van de aankoop van veel ondergoed, raden wij u aan dit te doen in bulk. Als je een heleboel verschillende dingen wilt proberen, is het goed om een paar verschillende merken te proberen. We hebben de prijzen van onze top picks op een rijtje gezet, samen met de beste producten die we hebben gevonden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw ondergoed! Om erachter te komen of een merk op onze lijst staat, u gerust contact met ons opnemen of ons bezoeken op Facebook. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte voor uw behoeften!

Laarzen & Shorts

Het merk dat we denken dat de beste selectie heeft is The Good Ones. The Good Ones is gespecialiseerd in hoogwaardige schoenen en casual broeken die comfortabel en stijlvol zijn.

Dus we geven je een korte achtergrond, een beetje kennis over ons team, ons bedrijf en wat er in onze panty-box.

Wij zijn een klein, maar gerespecteerd bedrijf. Wij maken deel uit van het Nederlandse team voor S&M en erotisch speelgoed, onderdeel van een groep die zowel retail- als groothandelsproducten aanbiedt voor alle grote landen in de wereld. Wat is S&M? Een beetje achtergrond - S&M is de nieuwste en coolste in erotische kunst, een vorm van erotische kunst waarin kunst een soort fetisj is. Kunst kan erotische, erotische kunst, erotische kunst of erotische kunst zijn zonder kunst. S&M is de combinatie van kunst en fetisj. Het betekent hetzelfde in veel verschillende landen als hier in Nederland. De kunst in S&M is meestal erotisch, zoals in seks en knik en ga zo maar door. Wat is erotische kunst? Erotische kunst is elke kunst die bedoeld is om erotisch te zijn en daarom ook als erotisch kan worden beschouwd.

We doen dit om een betrouwbare, betrouwbare gids te bieden voor mensen die proberen te beslissen over het dragen van onderbroeken en onze klanten. We hopen dat onze blog zal ook een referentie voor ondergoed, om mensen te helpen het maken van een beslissing over welk ondergoed te dragen. Ik ga je een snel overzicht geven over mijn vorige leven als webontwikkelaar in Amsterdam en ik wil me hier graag aan u voorstellen. Mijn leven was een beetje anders dan de typische web ontwikkelaar die u zou kunnen ontmoeten. Ik ben opgegroeid in een gezin met veel geschiedenis, met mijn ouders in de kledingindustrie, en ik werkte een paar jaar in de textielproductie. Daarna heb ik een aantal jaren in het ontwerp veld, maar na het succes van mijn eerste project, dat bleek te zijn een zeer goede, besloot ik dat ik nodig had om terug te gaan naar mijn wortels, om een manier om te leven de manier waarop ik wilde vinden. Dit leidde me naar mijn eerste ervaring met bloggen.

Op het eerste gezicht, sommige ondergoed ziet er misschien "goed" maar zijn eigenlijk gewoon het dragen van het ondergoed elastiek. Als uw ondergoed wordt gedragen in het openbaar, het testteam is er om ervoor te zorgen dat uw ondergoed past correct en blijft op zijn plaats terwijl je uit en over.

Het eerste wat we zoeken is een schone, natuurlijke gevoel stof. Het testteam controleert de textuur, gladheid, rekbaarheid en pasvorm van de stof door een spons over het kledingstuk in het midden van de voorkant van het ondergoed te wrijven, terwijl u in de gaten houdt voor tekenen van scheuren, krimpen of andere problemen. Het testteam kijkt naar een breed scala aan verschillende stoffen, waaronder stretch stof, mat en mesh stof, evenals polyester, polyethyleen en katoen, om ervoor te zorgen dat ze de beste pasvorm voor het ondergoed hebben gevonden. Vervolgens gebruikt het testteam een machine die de hoeveelheid materiaal in het kledingstuk meet met behulp van een speciale test, een droge test, die het elastiek en het vermogen van de stof om vocht te absorberen meet.

We zijn nog steeds een klein, intiem bedrijf, wat betekent dat er een heleboel dingen zijn die in de loop van de tijd veranderen, en we willen van de gelegenheid gebruik maken om ze te doen zoals we denken dat goed is voor de best mogelijke testen en interpretatie van onze producten. Als gevolg hiervan brengen we het hele testproces naar een open platform en beginnen we het toegankelijker te maken voor onze klanten, door hen in staat te stellen testresultaten en opmerkingen van anderen te bekijken en erop te reageren.

Er zijn een heleboel factoren die ondergoed testen moeilijk en duur te maken. Ten eerste, het testen van ondergoed is veel ingewikkelder dan vroeger, want er zijn veel meer variabelen betrokken. De structuur, constructie, stof, grootte en materialen van een product vereisen ook meer testen, dus er zijn meer gegevens nodig. Naast de kosten van de apparatuur is het hele proces een tijdrovend en foutgevoelig proces, omdat de test in een laboratorium wordt uitgevoerd.