Hallo Hoe kan ik mijn moeder ervan te overtuigen dat ze eindelijk koopt me slips, ze koopt altijd me strakke boksers, ik dringend behoefte aan goede antwoorden?

Lynn de Bruijn

Je moet haar altijd vertellen wat je wilt dat ze koopt en dat betekent haar vertellen over ondergoed. Dit kan indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Krimpscheuren Nieuwbouw Garantie.

Vandaag wilde ik mijn gedachten over dit onderwerp met u delen en ik zal heel kort zijn. In het begin van mijn leven was ik altijd erg verlegen over het tonen van mijn ondergoed aan andere mensen. Ik heb altijd de voorkeur aan het zeer privé te houden en wilde niet dat iemand me te zien op een regelmatige basis. Het is waar dat ik gebruikt om zeer sexy ondergoed te dragen (in de jaren '70, ik droeg alleen beha en slipje) en mensen zouden vaak zeggen dat ik zag er leuk uit, maar ik heb niet het gevoel dat ik zag er sexy op alle. Tegenwoordig draag ik meestal ondergoed met dezelfde stijl en kleding die ik toen droeg. Mijn idee over hoe mijn moeder te overtuigen om me te kopen slips is altijd geweest om iets dergelijks te doen als in het begin. Mijn moeder was altijd erg jaloers op de vrienden van mijn vader en ik moest hem vaak vertellen dat ik geen ondergoed met mijn kleren kon dragen. In tegenstelling tot Kobalt Blauw Vest kan het merkbaar effectiever zijn. Ik weet niet meer of ik dat over mijn andere vrienden heb gezegd of niet. Hoe kun je een Bullet Bra (50 jaar puntige tas beha) naar tevredenheid invullen? In het begin droeg mijn moeder nog steeds die slipjes die ze altijd bij zich had.

Hoe dan ook, in het begin, ik droeg nog steeds veel onderbroek en toen mijn vader ging naar de universiteit in de vroege jaren '90, was ik in staat om een spijkerbroek die ik leuk vond kopen, omdat ze waren alleen een beetje te groot voor mijn frame en ik kon ze nemen uit de dag van naar de universiteit. Mijn moeder was zich hier totaal niet van bewust. En dit onderscheidt dit product sterk van andere producten zoals ondergoed Test. Ik schaamde me te erg om haar hierover te vertellen. Maar toen leerde ze het wel omdat ze erg boos op me was. Het heeft me lang gekost om te wennen aan het niet dragen van onderbroeken voor twee jaar na dat. Maar ik heb geleerd, via mijn blog, dat er veel dingen die je niet veranderen. Maar als je weet dat er iets niet gaat veranderen, is het misschien het risico waard om het op een andere manier te proberen. Het is misschien mogelijk om iets te leren over je lichaam door het proberen van verschillende dingen. Het is misschien zelfs de moeite waard om de eerste persoon in een gezin met hetzelfde lichaam te experimenteren met nieuwe dingen. Het is het misschien waard. Als je echt wilt zien hoeveel we allemaal gemeen hebben met onze ouders, probeer dit experiment, zelfs als het pijnlijk is: Je hebt een baby, en zodra je geboren bent, moet je je baby in een luier. U hoeft niet in staat zijn om uw baby te zien om de luier op te zetten.