Hoe kun je een Bullet Bra (50 jaar puntige tas beha) naar tevredenheid invullen?

Lynn de Bruijn

Als je de beha vult met een zacht weefsel, zal het lang duren. Als je het op het ondergoed goed zal het je lichaam comfortabeler.

Het is tijd om over Bullet Bras te praten. Je weet wel, dat soort beha dat is zo strak dat het maakt het pijnlijk om te bewegen in. Ze zijn meestal gemaakt van rekbaar polyester en komen in vele vormen en maten. En natuurlijk kun je niet kopen een van hen online, je moet een lokale winkel te bezoeken of uw lokale winkel heeft een paar van hen. In deze post geef ik je een aantal tips over hoe je er een te vinden, waar het te kopen, wat je ze gebruiken voor en wat de beste beha's eruit zien. Er is ook veel informatie over Bullet Bras op deze blog. Bullet Bras van B D en B L zijn mijn favoriete merken, en in de komende paar berichten zal ik gaan door alle beschikbare opties en hoe ze te kopen. (Ik weet niet of ik alles kan dekken, maar ik zal proberen.) Dus, laten we beginnen met wat je moet weten over ondergoed: De stof is geweven of gebreid, meestal met polyester. Dit betekent dat het materiaal zeer rekbaar is, maar ook zeer dicht. Dit kan heel opmerkelijk zijn, als je het vergelijkt met Sok Houthandel Meppel. De stof is elastisch of nylon, en ze zijn over het algemeen flexibeler dan niet-elastische stoffen. U een groot deel van de variatie in de gebruikte materialen, hoewel de meeste van de tijd elastiek en nylon zal dezelfde kenmerken hebben.

Als het gaat om bh montage, betekent dit dat je aandacht moet besteden aan de elastische band, omdat dit de vorm van de beker beïnvloedt. De elastische band kan verstelbaar zijn om in je lichaam te passen. Als gevolg daarvan is het waarschijnlijk beter dan Blouse Anouk The Voice. Zodra u hebt besloten over de grootte, uw eerste stap is om een beha die goed past te kiezen. Het eerste wat je moet doen is kijken naar de grootte grafiek van de beha je geïnteresseerd bent in. Als de band goed in de beker past, is de band op de juiste plaats, zijn de cups van een mooie pasvorm en interfereert de gore niet met de beker, dan ben je in goede vorm. Als u een klein kopje en een oversized band, dan is het een goed moment om te kijken naar een beugel beha. Vergeleken met Glitter Blazer Dress, kan het veel meer ergo-achtige. De beugel geeft je een uitstekende vorm en geeft de pasvorm die je wilt. Bovendien is ondergoed een proefrit waard. Zodra u de juiste grootte beugel beha hebt gevonden, de volgende stap is het vinden van een geschikte beha. Ik ga niet door alle verschillende beha's beschikbaar in de markt, maar ik heb gekozen voor een paar van mijn favorieten hier. Mijn favoriete beugel beha aller tijden is de Lulu.