Wie schrijft hier?

Lynn de Bruijn

Mijn carrière

Toen ik op 13-jarige leeftijd mijn school afrondde, verliet ik mijn huis in Amsterdam. Ik heb een paar jaar in Nederland gewoond. Na mijn afstuderen heb ik veel gereisd en veel tijd doorgebracht in Amsterdam. Ik dacht dat ik het goed deed op school en uiteindelijk kunstenaar zou worden. Toen kwam mijn droom niet uit. Ik moest terug naar Nederland om mijn studie voort te zetten. In de afgelopen jaren had ik veel kansen om te reizen. Toen ik jong was, ging ik naar Parijs, naar het Verenigd Koninkrijk, naar Italië, naar Spanje, naar Duitsland en naar Nederland. Al deze plaatsen hadden een soort van interessante kleren die ik echt wilde kopen. Dit alles leidde tot mijn interesse in de ondergoedbusiness.

Toen ik 19 was, besloot ik mijn eigen ondergoedzaak te beginnen. In die tijd deed ik alleen maar ondergoed.

Mijn vader vertelde me altijd dat als het op kleding aankomt, ik beter ben dan wie dan ook, omdat ik veel meer over hen weet dan jij. Hij zei altijd dat je geen kledingkast samenstellen van een stapel waslijsten.

Als tiener droeg ik de kleren van mijn moeder en ze hield van ze! Daar heb ik leren naaien omdat ik van het gevoel hield. Het was een stuk als het nemen van een vakantie in Disney World. Ik hield van de kleren. Toen ik student was, vroeg mijn vader me altijd wat ik met mijn leven wilde doen. Ik herinner me dat hij me vertelde dat ik mijn eigen naaimachine moest krijgen, omdat ik in staat zou zijn om kleren te hebben die ik zelf kon maken. Ik herinner me nog de eerste keer dat hij me dat vroeg, en het was alsof de eerste keer dat ik besefte dat ik het moest doen.

Ik ben geboren in Nederland en woon nu in de Verenigde Staten. Ik heb gedaan nogal wat onderzoek op het internet en lees alle blogs over het onderwerp. Ik denk dat dit een geweldig onderwerp voor mensen om een algemeen idee over hoe de zorg voor en draag uw favoriete ondergoed. Ik ben er zeker van dat velen van jullie zullen genieten van het lezen over hoe ondergoed te dragen voor een tijdje, want ondergoed is iets wat we hebben gedaan voor een lange tijd. We kunnen dragen ondergoed op een dagelijkse basis nu als gevolg van de vooruitgang in de technologie.

Dus, zonder verder oponthoud, laat me je vertellen over een aantal van mijn favoriete en / of meest populaire ondergoed ontwerpen. Ik hoop dat dit bericht geeft je het idee over wat voor soort ondergoed je kopen. Als u wilt uw favoriete ondergoed te kopen, raden wij op zoek door de verschillende links aan het einde van dit bericht voor meer informatie over het ondergoed merk. En laat het me weten als u suggesties over wat ondergoed ontwerpen die u wilt zien in de reacties hieronder.